Dorpshuis De Boxhof - Velddriel

Sfeervolle Trouw, Feest & Evenementenlocatie in Bommelerwaard

De Boxhof, sfeervol in ieder detail

Middenin het pittoreske dorpje Velddriel in de gemeente Maasdriel ligt dorpshuis de Boxhof. Het dorpshuis heeft meerdere gezellige zalen voor vrijwel iedere gelegenheid.
 
Iedere zaal is in te richten naar uw wensen. Kom gezellig langs om de zalen te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. De Boxhof is niet alleen interessant voor particulieren, ook voor zakelijke evenementen zijn de zalen uitermate geschikt. De complete culinaire invulling van uw verblijf wordt verzorgd door onze chef-kok vanuit de eigen keuken. Wij kunnen tot wel 400 gasten kwijt in ons dorpshuis. 
 

Wat de gelegenheid ook is, de Boxhof is de perfecte locatie

Heeft u iets te vieren of wilt u een bijeenkomst organiseren? Wat de gelegenheid ook is, de Boxhof is de perfecte locatie voor evenementen in de Bommelerwaard. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende gelegenheden die worden gehouden/gevierd bij de Boxhof.
  • Feestlocatie
  • Trouwlocatie
  • Receptie
  • Koffietafel
  • Vergaderlocatie
  • Bedrijfsfeest
  • Jubileum feest
  • Evenementenlocatie

Heeft u iets anders te vieren of te organiseren? Geen probleem, bij de Boxhof bent u aan het juiste adres.
Er is een moderne geluidsinstallatie aanwezig waarop uw diskjockey kan inprikken. Helaas is het meebrengen van eigen geluid niet toegestaan. Uitzondering daarop zijn natuurlijk de muziekinstrumenten van een band. Bij de koffietafels krijgt u een all-in prijs. Inclusief zaalhuur, tafelaankleding en bediening. Voor alle overige zaken vragen wij een kleine bijdrage voor de zaalhuur.

Grote zaal
€ 55,- voor een dagdeel
€ 75,- voor de gehele dag

't Zijhok
€ 15,- voor een dagdeel
€ 30,- voor de gehele dag

Hiervoor krijgt u uiteraard de beschikking over de gehele ruimte, inclusief geluidsinstallatie, beamer, gratis Wi-Fi en voldoende parkeergelegenheid.
 

Contact

Heeft u interesse in het reserveren van de perfecte feestlocatie in de Bommelerwaard of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.